2010-11-10 16:33:49• hírek • Szatmar.ro

Öt forduló partjelző-rúgásért

Az MLE két játékost elmeszelt, mert az fizikailag megsértette az asszisztenst.

Az elmúlt hét végén véget ért a IV. és az V. osztályos labdarúgó bajnokság, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Megyei Labdarúgó Egyesület (MLE) Fegyelmi Bizottságának ne lett volna dolga szerdán: két játékost is súlyos eltiltással sújtotta.

A legtöbb probléma a Kálmánd - Érkávás találkozó körül merül fel, ahol a hazaiak 4-2-es vezetésénél a vendégek edzője, Maier Marius lehívta csapatát a pályáról, tizenkét perccel a rendes játékidő lejárta előtt. Ennek következtében az MLE a végeredményt 3-0-arányban a hazaiak javára írta jóvá. A találkozón kiállított érkávási Marincas Aron, aki szidalmazta és lábon rúgta a partjelzőt, öt meccses eltiltást és 75 lejes büntetést kapott.

Hozzá hasonló mértékű büntetésben részesült a szamosdobi Gheorghioi Razvan, a piros lapja után szidalmazta a partjelzőt, a vezetőbírót és az MLE-t, sőt, előbbit le is köpte: ő következő négy fordulóban nem léphet pályára és szintén 75 lejt kell befizetnie.

Három kiállítás volt a Csanálos - Szaniszló összecsapáson is: itt a durva szabálytalanságot elkövető Todea Ionut két fordulós eltiltást és 65 lejes büntetést kapott, Chis Stelian és Simon Róbert pedig szintén két fordulót kényszerül kihagyni és 75 lejt kell befizetniük.

Az Érendréd-Piskolt mérkőzésen szintén hárman mehettek idő előtt az öltözőbe. A hazai Salagean Norbertet két sárga miatt küldték le (büntetése 1 forduló és 20 lej), míg Nilvan Ioan (Érnendréd) és Duca Dorin (Piskolt) egymással kakaskodtak és ütötték meg kölcsönösen a másikat, ezért mindketten kétfordulós eltiltást valamint 65 lejes büntetést kaptak.

A Szatmárudvari-Pálfalva összecsapáson a hazai Magyar István utolsó védőként szabálytalankodott, a piros lapja miatt egy meccsen nem léphet majd pályára, és 45 lejt is fizethet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: